Përjashtime, largime mes lotësh, hyrje të reja, miqësi të thyera- Përputhen Prime, 28 Shkurt 2021

Objavljeno 28. feb. 2021
Ogledi 1 465 074
1 248

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.
Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLshows Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Top Channel Albania
Komentarjev  
 • berti llani

  berti llani

  Pred 18 dnevi

  Q

 • berti llani

  berti llani

  Pred 18 dnevi

  Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeq qeq

 • berti llani

  berti llani

  Pred 18 dnevi

  Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeqeq q

 • Nusrete Nusrete

  Nusrete Nusrete

  Pred 21 dnevom

  v

 • Elvir Zissi

  Elvir Zissi

  Pred 22 dnevi

  Ishte shume e mire

 • Elvir Zissi

  Elvir Zissi

  Pred 22 dnevi

  pse u largua Anna

 • TN

  TN

  Pred 24 dnevi

  That song sista it suck

 • Emin Ks

  Emin Ks

  Pred 27 dnevi

  Tphuuuuuu bre fare e flliqt ishit kane.

 • Mimoza Shabani

  Mimoza Shabani

  Pred 27 dnevi

  Bravo e drejta esht e drrejt 👏👏👏

 • all for life EXH

  all for life EXH

  Pred 28 dnevi

  fff

 • Lani U

  Lani U

  Pred 29 dnevi

  Hallelujah Ana shkoi, me shum qa Paracetamoli / Ana1 se spe di pse po qan 😄

 • Seli Seli

  Seli Seli

  Pred mesecem

  JA KENI PREGADIT ME DAL ANA PREJ PROGRAMIT SE ARSELA HYRI MENIHER KJO ESHT LOJ

 • adelinagilli

  adelinagilli

  Pred mesecem

  Te gjith ata apo ato qe jan gjeloze jan njerz te smur dhe ata apo ato te gjithai kan ber vet sto ghana dhe prandej jan gjeloz se mendojn se edhe tjerrt bejn hahaha

 • Sonita Tafa

  Sonita Tafa

  Pred mesecem

  De yj te porputhen

 • Toxic Gaming

  Toxic Gaming

  Pred mesecem

  https://youtu.be/Aw-mwK57k2Y

 • bouytt guyt

  bouytt guyt

  Pred mesecem

  view kete jave ...

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇦🇱🇦🇱❤️🇦🇱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • bouytt guyt

   bouytt guyt

   Pred mesecem

   Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  καλέ μεξρ ξεξτ μη ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη εξε κακή ε μρξγ ε μρξγ ε μρξγ ε μεξρ μ ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη δ ξυ δ βδηδ μη εξε μεξρ ξεξτ ξεξτ μρξγ ε μη ε ξυ ε μη δει Κέιτ λεκέ κδιρ ξευ μτκτ ξεξτ ρθρ μεξρ μεξρ ξρη μεξρ ήρθε ντητ ευ μη δ ξυ δ μεξρ ξςξε βδηδ μτκτ μτκτ μεξρ ξρη ξεξτ μεξρ μτκτ ρξρ γνρξφ βδηδ Κέιτ μεξρ μτκτ ξυ εξε μεξρ κδιρ μεξρ βδηδ μεη ξεξτ ξεξτ μεξρ βδηδ βδηδ βδηδ μεξρ νρ δ ξυ δ ξδ ξυ τη μεξρ μη δ ξυ τ ξυ εξε μη ε ξυ τ μη δθφ κτ εξε μη δθφ μαία βαβά βαβά βδηδ

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  🎤🎤💋💋🎤🎤🙏🙏💐💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

 • soiung toiue

  soiung toiue

  Pred mesecem

  Ana ndenji 6 muaj aty, dhe s'e mësoi që s'e mësoi që thuhet "jemi njerëz", jo NJËRËZ 🙄

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  • soiung toiue

   soiung toiue

   Pred mesecem

   boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  καλέ μεξρ μεξρ μη ρξρ μη ρξρ ξεξτ ξεξτ μεξρ η ρθρ νρ ξυ τ μη δ ξυ δ μη ρξρ μη ευ ξυ τ μτκτ μη τ μη τ μη ευ κτ μτκτ μη τ κι τ μτκτ μη δθφ μη τ ξυ ε ήρθε μη ρξρ ξδ ξυ ε ξεξτ ξυ ρθρ μη δ ξυ δ μτκτ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ βδηδ μεξρ μτκτ μ κ δ Τ μετ ξεξτ ε ήρθε ξρτ νρξ μετ μτκτ κρξτ ξυ ρθρ κδιρ ξεξτ ξεξτ μη Ρ ξυ μη τις του με ε ήρθε κδιρ η εξε μεξρ με ε μη δ ξυ δ κακή δ μ δ ξυ ε μη δ ξυ δ μτκτ μη δ ξυ τ μρξγ ε βδηδ μεξρ μεξρ βδηδ μ ξυ Εύα μη εξε μη δθφ μεξρ μεξρ μη δθφ μη ρξρ μωρό μη δθφ μεξρ μεξρ βδηδ κ ευ κτ λεκέ μ δ ξδ μεξρ μρξγ ε μ φη μη δ μεξρ μεξρ μεξρ μρξγ ε ξρη

 • Qazim Bryli

  Qazim Bryli

  Pred mesecem

  Kleoniki oaht shum feministe

 • Qazim Bryli

  Qazim Bryli

  Pred mesecem

  Shum gabim qe e keni qit vetem Erin jasht e jo ket Dorin. Ishte ma ferr me qit te dyt jasht ose as te njonin.

 • fatjon imeraj

  fatjon imeraj

  Pred mesecem

  Femija pasqyra e prindit
  Une them mjere famijet qe i shohin kta dhoj karakurvedheku...

 • Abo Said

  Abo Said

  Pred mesecem

  Ana 1 ka lidhje jasht ajo ben mu. I ka thrn dashnori me dal jasht se ndryshe e qeth zero hahaha

 • Una Tina

  Una Tina

  Pred mesecem

  33:03 Ana 1: "Ti thua bej si bej une, po mos bej si bej une" 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hapu dhèèè ku ka shku kjo bote, te te jape opinion nje trupeshk!!!

 • alban pllana

  alban pllana

  Pred mesecem

  doktorresha ana ahahah kush u bo opioniste kaja nanen .

 • D K

  D K

  Pred mesecem

  Po ai Atdheu cpati ate reagim,gjoja kishte hallin e Mevlanit e te Ledianes,ne fillim ashtu u duk po me pas doli ne shesh qe e kishte hallin per vete,e nxitoi ta prishi lidhjen midis Mevlanit e Antoneles.Por mu duk qe ajo Lediana kishte dijeni sikur ishte nje marveshje midis tyre , e kishte pregatitur me Atdheun.Kujdes Mevlan mos bij preh e Ledianes,ben si e pafajshme eshte thengjill e mbuluar,se e njoftem mire cfar beri me ate Erin

 • Kralb Oz

  Kralb Oz

  Pred mesecem

  Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

 • Kralb Oz

  Kralb Oz

  Pred mesecem

  I besoj Anes 100% ! Muj me thon shlire qe Ana ka qene vajza ma me vlera se tgjithat!

 • Moni Mine

  Moni Mine

  Pred mesecem

  Se aqerul vfjki dhhlj to. sei chil gf deruk hkk jguk

 • Drenita_elkajan Drenita

  Drenita_elkajan Drenita

  Pred mesecem

  Dorin duket se e kan.shti ne.program.vetem.me.nje.qellim,dhe ai qellim.ishte qe.ta perjashtojn Erin,sepse Eri filloi ta prish trekendeshin e Bermudes Lediana ,Antonela ,Mevlan

 • dueeh nyyu

  dueeh nyyu

  Pred mesecem

  Hera e pare qe Marisi behet protagonist: ne daljen e tij. 😆 O plak ta kishe marre dhe nipin ta njihnim

 • Nina Memaj

  Nina Memaj

  Pred mesecem

  Aa ka na një gjë tja bylli gojën ose ta heqin kte lendjanen se na hoqi trurin ...

 • Florida Dervishi

  Florida Dervishi

  Pred mesecem

  boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

 • Sole e bello Aidini

  Sole e bello Aidini

  Pred mesecem

  Hiqeni antonelen bagellen pace ✌️ and love ✌️

  • dueeh nyyu

   dueeh nyyu

   Pred mesecem

   Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

 • soniyu ziuy

  soniyu ziuy

  Pred mesecem

  Arjani: Je vajz kembngulse. Mendja e Arjanit: Mushk!!!

 • Elsida Vizani

  Elsida Vizani

  Pred mesecem

  Do na mungosh shm

 • hava ahmati

  hava ahmati

  Pred mesecem

  Ju

 • hava ahmati

  hava ahmati

  Pred mesecem

  P

  • soniyu ziuy

   soniyu ziuy

   Pred mesecem

   akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

 • hava ahmati

  hava ahmati

  Pred mesecem

  1 Prek wa

 • sotuur aeei

  sotuur aeei

  Pred mesecem

  Plot twist: Dorin e ka fut olsa me nxjerr erin lmao

 • Kaltrina Rama

  Kaltrina Rama

  Pred mesecem

  Ana te lutem kthevu 😣😣

 • soniyu ziuy

  soniyu ziuy

  Pred mesecem

  Bora: Ana ka kerkuar nje perballje me Rinianin Elvisi: Thash se ishte me mu😂😂😂 1:18:44

 • Maqedonia e Veriut

  Maqedonia e Veriut

  Pred mesecem

  Kur hin marisi 25 vjet kur del 24 si esht e mundur

  • sotuur aeei

   sotuur aeei

   Pred mesecem

   NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

 • Amarda Triplini

  Amarda Triplini

  Pred mesecem

  Duhet te ktheni erin ne perputhen sepse fajet i kishte Dori me batutat edhe nje shans ju lutem

 • Erika Varfi

  Erika Varfi

  Pred mesecem

  Here e pare qe nje vajze ndjen aty dhe nk di si ta shpreh nga presioni qe ka,dhe kjo eshte Ana 2 me von shum keq qe dhe kur dikush ka ndjenja nk i shpreh dot ato .

  • soniyu ziuy

   soniyu ziuy

   Pred mesecem

   Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

 • Ligerta Kaja

  Ligerta Kaja

  Pred mesecem

  antonela je super mos bej operacione lufto per ate qe do je me e mira anen ne fillim e urreja por ajo dhe fjalet e asaj jan me llogjikë 😁

 • Toni Spahia

  Toni Spahia

  Pred mesecem

  Fatjoni pret jash

 • chding zuure

  chding zuure

  Pred mesecem

  Po beni shum gabim qe po e merreni Anen 1 si opinioniste, s'di as vet çfar thot ajo

  • sannio komi

   sannio komi

   Pred mesecem

   Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

 • Ana Geci

  Ana Geci

  Pred mesecem

  Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

  • sannio komi

   sannio komi

   Pred mesecem

   Ledjana 💕

 • Ana Geci

  Ana Geci

  Pred mesecem

  Sesht Ana per Rinianin meriton me shume Ana .

 • Elsa Bytyqy

  Elsa Bytyqy

  Pred mesecem

  Ámzm lZznñ

  • chding zuure

   chding zuure

   Pred mesecem

   Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

 • je iii

  je iii

  Pred mesecem

  "PERLESHEN"
  "LESH ISHTE "
  "LESH S'KISHTE "
  "LESH SHISTE"

 • sannio komi

  sannio komi

  Pred mesecem

  akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

 • Drita Toska

  Drita Toska

  Pred mesecem

  Po ti mor arjan pose zure mevlani nuk te shkon ditenpo pse ti mor arjan di mesosjosh timorarjanna shkrive fare mor arjan kur te premesh kavajeshife her vetentende perpara kam rrespekt per kavajen me vjen keq por nuk je peratyti arjam ke nke ngateruar vendin e punes😂🤦‍♀️

 • Drita Toska

  Drita Toska

  Pred mesecem

  Po po ke te drejt antonela kaluajtur me mevlanin me vjen shm keq po luani nuk ja vlen mevlan jan fathco bravo ky opjonisti moj ti ana i rregullove ti punat etua dhe po jep mendimin tend, 🤦‍♀️

  • sannio komi

   sannio komi

   Pred mesecem

   Emisjon kalamajsh

 • Bes Bau

  Bes Bau

  Pred mesecem

  OOOOOO ANTONELA.. PO A STE VJEN PAK TURP QE SI NJE FEMER E BUKUR SIC JE TI, TI SHKON NJE MASHKULLI SI MEVLANI PAS SI QENI PAS TE ZOTIT VET?? PO COJE NE FER MOJ ANTONELA KET MEVLANIN.. DHE TE GARANTOJ SE PAS TEJE EDHE ANTONELA DO TA BEN TE NJEJTEN GJE.. DIHET SIGURT SE MEVLANI NE FUND SIGURT DOT MBETET VET I PAPERPUTHUR.. KY ESHT EDHE QELLIMI I MEVLANIT.. FAMA QE TE BEHET KENGETAR NEPER DISKOTHEKAT SHQIPTARE NEPER EUROPE.. JU GARANTOJ TE DYJA VAJZAVE.. LEDIANES DHE ANTONELES SE MEVLANI ASNJEREN NGA JU TE DYAT SDOT ZGJEDH PER GRUA..

 • Bes Bau

  Bes Bau

  Pred mesecem

  ANTONELA DHE LEDIANA 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  OK LEDIANA ESHT PSIKOPATE FEMER.. PO ANTONELA??.. SA MIRE E THA LEDIANA.. MEVLANIT I DUKET VETJA SI PRINC 😂😂😂😂😂😂😂. PO SHQIPERIA SKA MBRETERI DHE PRINCA.. KA MEVLANIN QE KA VETEM NJE QELLIM.. FAMEN TA SHFRYTZOJ PER MUZIKEN E TIJ QE SME PELQEN AS EDHE 0,1 %.. PO A PAK KENGETAR SHQIPTAR TE SHQUAR DHE ME FAME BOTRORE KEMI A?? TASH NA U SHTUA EDHE MEVLANI 😂😂😂😂😂.. ANTONELA ZEMER, TE KESHILLOJ TE HJEKISH DORE NGA MEVLANI SE TI SJE NIVELI I MEVLANIT.. OOOOO ANTONELA.. PO LEJE KET DJAL SE SMERITON AS EDHE 1 SEKONDE VEMENDJEN TENDE..

 • Bes Bau

  Bes Bau

  Pred mesecem

  NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

 • nikoleta pjetri

  nikoleta pjetri

  Pred mesecem

  2 anat 🤮🤧

 • Ronaldinho Gaucho

  Ronaldinho Gaucho

  Pred mesecem

  Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

 • Iron Erin

  Iron Erin

  Pred mesecem

  Hahahahahahha ikni ne kazan plera gith

 • L.k

  L.k

  Pred mesecem

  Ky emision po loz me zjarrin . Tema

 • Rozeta Hoxhaj

  Rozeta Hoxhaj

  Pred mesecem

  Ledjana 💕

 • G D

  G D

  Pred mesecem

  Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

 • Seli Seli

  Seli Seli

  Pred mesecem

  O YLL HIQU TINA. MENDO TI JE ERE KY 8 VITEME RUSKE QKA TDUHET KY

 • bssni touir

  bssni touir

  Pred mesecem

  Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

 • Jonida Balla

  Jonida Balla

  Pred mesecem

  ksjd hdjd k er if ❤️

 • Bala Lazime

  Bala Lazime

  Pred mesecem

  Mfngjg mbmgjf nghthg mfngjg mhhkgj mbmgjf nghthg mfngjg. Gang mgmt nghg nghg nghg nghg nghg nghg nghthg. Hmgj jgjfJfjg mbmgjf ngjgh nghthg nghthg nghg nghg nghg nghthg ngjgh ngjgh ngjgh nghg

 • Ina Shapa

  Ina Shapa

  Pred mesecem

  Po ky hyri 25 vjec e Doli 24 vjec🤔!.

  • bssni touir

   bssni touir

   Pred mesecem

   Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

 • Ladi Hoxha

  Ladi Hoxha

  Pred mesecem

  Ato jan yje por mervani nuk ben

 • Besmir Koboçi

  Besmir Koboçi

  Pred mesecem

  Emisjon kalamajsh

 • yaliso gioouy

  yaliso gioouy

  Pred mesecem

  Erdhi dhe nusja e trete e Mevlanit Aristela.

 • Mirel KRAJA

  Mirel KRAJA

  Pred mesecem

  1:17:31
  Momenti me i bukur i emisionit

 • Enisa Alii

  Enisa Alii

  Pred mesecem

  Pse eri a jo gjali I ri tdal nga porputhje eri ne tëkthët

 • derotif nomtrah

  derotif nomtrah

  Pred mesecem

  kjo eshte e pa drejt per dorin shume e pa drejt ,kur ai tjetri kishte edhe tjra probleme.

  • yaliso gioouy

   yaliso gioouy

   Pred mesecem

   Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

 • Landa Noka

  Landa Noka

  Pred mesecem

  Ana nuk duhej te ikje ti ishe dhe je me e mira me e drejtperdrejta. Riniani na zhgenjeu.

 • Bato Dardanian

  Bato Dardanian

  Pred mesecem

  Nderkohë Julit si nevojiten paratë , por ai mban Givenchy !?

 • Gch Vb

  Gch Vb

  Pred mesecem

  Se kuptoj kur vajzat jan aty jan qe te shprenj ndjenat e tyre ndaj djemve kurse ledjana thot thuje ti I pari mevlan.
  Ana se gjen dot veten sa edhe kur ishte per tu lotuar lotoj ana tjeter per te hajde hajde arjan je fiks👌

 • Gèzime Nuredini

  Gèzime Nuredini

  Pred mesecem

  Kjo Paracetamoli esh ber pjes kryesore e perputhen perderisa i thyen rregullat e programit aj shpifet me kto dredhijst e Olses

 • Bledielisa2 Taipi

  Bledielisa2 Taipi

  Pred mesecem

  Bora ME BEN TE VJELL

 • Riad Zeqiri

  Riad Zeqiri

  Pred mesecem

  Ana 1 qan edhe ne seks mos uqetsoni

 • Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Pred mesecem

  Arjan dhe bora si mund te pranoni djem dhe vajza nen moshen 25 vjec 'sesht aspak normale me duken shum te pa pjekur per emisjonin me titull perputheje

 • Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Αλμπι κοτσι FILE TEMA

  Pred mesecem

  Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

 • BOss TV

  BOss TV

  Pred mesecem

  kot fare

 • Sab Uk

  Sab Uk

  Pred mesecem

  Dashnor Diko Junior 🥴😅

 • New Xmax

  New Xmax

  Pred mesecem

  Shume gabim largimi i dorit. Te gjithve ju keni dhen mundesi te dyta edhe atij jo

 • Lusi Lusi

  Lusi Lusi

  Pred mesecem

  Mazllemi ishte ne bregore donte dhe nuse dhe dashnore😂😂😂te for Arjan Cani

 • Leo Korca

  Leo Korca

  Pred mesecem

  mevlanin duan ta martojn me zor duan tja ngecin dopjo 6 ne dor 🤣🤣🤣

 • Lo ve

  Lo ve

  Pred mesecem

  Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

 • Silva Mehmetaj

  Silva Mehmetaj

  Pred mesecem

  Po ana 1 cne ne prapasken
  🤔po mendoj ndoshta u jep paracitamola personave qe nuk jan mir
  Like kush mendon si un

 • Altina

  Altina

  Pred mesecem

  E keni ba katastroffff
  Me kto konkirrente palidhje
  Shpresoj se me te bukura do jene plakat te perpudhe mbi 40

 • Altina

  Altina

  Pred mesecem

  Hahah bora
  Pastaj vjen nje torte me perputhen ❤😄😄

 • Altina

  Altina

  Pred mesecem

  Ana 1 ana 2 ju dia shummm jeni me te miratt
  💟❤❤💟