IKSHP: 4 të vdekur brenda 24 orëve, 170 raste të reja dhe 389 të shëruar

Objavljeno 7. maj. 2021
Ogledi 342
0

Follow RTK:
IKSHP: 4 të vdekur brenda 24 orëve, 170 raste të reja dhe 389 të shëruar
Facebook: smarturl.it/RTKfb
WEB: smarturl.it/RTKweb

Powered by OnAir.FM

RTK